Novosti

  • Zemlja čuda, dečji vrtić

Dečja nedelja

Datum: oktobar 7, 2015 Autor: zemljacuda Kategorija: Novosti, Svi zajedno

Povodom dečje nedelje od 5. do 11. oktobra vrtić „Zemlja Čuda“ je pripremio poseban program.

 

Mešovita grupa je u ponedeljak uživala u projekciji crtanog filma „Lepotica i zver“. Pravi filmski doživljaj upotpunilo je grickanje kokica koje su zajednički iskokala deca i vaspitači. Druženje se nastavilo igrom omiljenim igračkama koje su deca donela od kuće.

 

Predškolci su u ponedeljak organizovali pidžama parti. Svako dete iz grupe predstavilo je svoju pidžamu, opisalo šta ima na njoj. Žurka se nastavila uz muziku i igru igara na predlog dece.

 

U utorak nas je posetilo „Pozorište iz kofera“. Deca iz svih grupa su se okupila i zajednički, uz osmehe, odgledala predstavu „Pingvin Gvin“. Usledila je vesela žurka na kojoj smo oslikavali lica i plesali.

 

U sredu će srednja mešovita grupa posetiti ogranak gradske biblioteke na Telepu, gde će se specijalno za njih organizovati radionica izrade igračaka od recikliranog materijala, dok će mlađa grupa praviti kolače, a predškolci organizovati maskembal.

 

Četvrtak je rezervisan za posetu adrenalin parku, za mešovitu grupu, dok će predškolci imati projekciju crtanog filma.
U petak će predškolci praviti kolače, a mešovita grupa voćnu salatu, dok će najmlađa grupa imati projekciju crtanog filma.