Nastavni kadar

ZEMLJA ČUDA, DEČJI VRTIĆ

Naš tim Biserka Bogdanović

Biserka Bogdanović

Vaspitač
Vaspitačica Biserka Bogdanović, ali je svi drugari zovu Beba, radi sa decom već 22 godine i u našem je timu od samog početka.

Takoðe je i autor himne vrtića. “ Ima jedna Zemlja ćuda, zemlja mašte, zemlja snova. To je naša Zemlja čuda ona decu prati svuda…“

Završila je Višu školu za obrazovanje vaspitača 2001.godine. „Oduvek sam znala da će posao vaspitača biti moj životni poziv! To ili imaš u sebi ili ne. Kroz generacije mališana koji su bili deo mog odrastanja kao vaspitača sam shvatila da nisam pogrešila“.

Moj moto kao vaspitača, ali i roditelja je: Dete treba da posmatraš, al’ mu ne smeš na put stati. Što ga pre čovekom smatraš pre će čovek i postati.“ Kreativac sam i u okviru vrtića organizujem Kreativnu radionicu. Inspiraciju crpim u svemu, a najviše u deci sa kojim radim. Kroz ovih 22 godine koliko radim sazrevala sam kao vaspitač, naučila da pratim dečje želje i interesovanja, poštujem njihovu individualnost, podstičem samopoštovamje, podržavam kreativnost i maštu. Dete ne možeš pevariti, ali što je najvažnije DETE UČI ONO ŠTO ŽIVI! Tako i mi u vrtić u radu i životu sa ovom decom učimo najviše.